Jou weer laten shine en glow…

Daarom zijn we hier.

Shinanna biedt een ruim arrangement aan op het gebied van body en mind.

Je kunt je lichaam en geest niet van elkaar scheiden als het gaat om geestelijk en lichamelijk welzijn.

Pijn en ongemakken in het lichaam komen vaak voort uit energetische blokkades.

Via massages, rituelen en ceremonies- online trainingen, kan ik je helpen deze blokkades op te sporen en los te laten zodat de energie weer vrij kan stromen.

  • Kleiceremonie

  • Rite of the womb

  • Vrouwencirkels

View all out recent products

Shinanna

Wandelingen

Als je op zoek bent naar een unieke ervaring, dan is het verkennen van leylijnen en krachtplekken zeker iets voor jou. Leylijnen zijn energielijnen die overal op en in de aarde lopen en die landen, continenten en steden met elkaar verbinden. Op kruispunten van deze lijnen ontstaan krachtplekken, die al eeuwenlang worden gebruikt voor helingen, rituelen, aanbidding en offers.

Er zijn veel gebouwen met bijzondere architectuur die op krachtplekken zijn gebouwd, zoals tempels, kerken, kathedralen, piramides en steencirkels. Deze plekken hebben een hoog energieniveau en rondom de krachtplek ontstaat een vortex, een rond draaiende energie die voelbaar is. Als je je in een vortex bevindt, worden de cellen in je lichaam gereset, waardoor de plekken helend werken en je stress en stralingsbelasting los kunt laten.

Leylijnen zijn meetbaar met simpele technieken, zoals een wichelroede. Zelfs het waterschap beheer Nederland maakt nog steeds gebruik van deze techniek om waterstralen onder de aarde te ontdekken. Een zeer krachtige leylijn loopt van Luxemburg naar Nederland, genaamd de Clervaux lijn. Op deze lijn ligt in Ermelo de Toverberg, een krachtplek met een bijzonder hoge energie die al eeuwenlang door mensen werd gebruikt voor helingen en ceremonies.

Tijdens een wandeling langs leylijnen en krachtplekken word je meegenomen naar verschillende leylijnen en krachtplekken, zoals het Solse gat, oude grafheuvels en het stuk bos met de dansende bomen. Er wordt een korte meditatie gehouden om je te verbinden met de energie van de plek. Mensen ervaren warme voeten, tintelingen in het lichaam en een licht gevoel in het hoofd. Langdurige pijnlijke lichamelijke klachten verdwijnen, overprikkelde mensen ontspannen en landen in hun lichaam.

De wandeling begint in stilte om eerst vanuit je hoofd te zakken in je lichaam. Mobiele telefoons gaan uit of op vliegtuigstand. De ervaring leert dat mensen hun mobiele telefoons niet missen en zich echt weer verbonden voelen met zichzelf, de natuur en de mensen in de groep. Neem gerust je eigen wichelroede en stenen mee om op te laden op de leylijnen of krachtplekken. Ervaar de unieke energie van deze krachtige plekken en laat je meenemen op een avontuurlijke reis door de geschiedenis van de aarde.

Ontdek de magie van leylijnen en krachtplekken tijdens onze wandeling op [datum]. Verzamel om 11 uur bij ons en neem je eigen wichelroede of stenen mee om op te laden op deze energieke plekken. Trek comfortabele kleding en schoenen aan en ervaar de aarding nog sterker op blote voeten. We wandelen tot ongeveer 16 uur en sluiten af met een evaluatie waarbij we onze inzichten delen als je daar behoefte aan hebt.

Deze wandeling is geschikt voor iedereen, maar houd er rekening mee dat het wel een stuk lopen is. Vergeet niet voldoende eten en drinken mee te nemen om de hele dag door te komen.

En het beste van alles? Het is helemaal gratis! We vragen alleen om een vrijwillige bijdrage achteraf, als je de wandeling waardevol vond. Mis deze unieke kans niet en schrijf je nu in voor onze wandeling op [datum]!

Kosten

Dit hele ritueel duurt 3 uur. Prijs is op aanvraag.

Arrangementen

Dit is mogelijk in groepsverband en als een op een moment.

Shinanna

Vrouwencirkel

Shinanna vrouwencirkels zijn online bijeenkomsten die elke donderdagavond via Zoom plaatsvinden. We beginnen om 20:00 uur en de cirkel duurt ongeveer 1,5 uur met uitloop. In de cirkel is iedereen gelijk en dragen we samen zorg voor de cirkel. Dit betekent dat elke vrouw de kans heeft om haar medicijn met ons te delen, als een open podium. Zo kunnen we van en met elkaar leren en kan jij jouw kennis met ons delen. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld een boeklezing over een boek dat je hebt gelezen of geschreven, intuïtief tekenen, geleide meditaties, (klankschaal) concerten, live drumcirkels, dansmeditaties, online workshops of talent sharing.

Als jij iets hebt om te delen, ben je van harte welkom in onze cirkels. Zo leren we elkaar kennen en elkaars talenten. De cirkel wordt altijd ondersteund door vrouwen uit het vaste team, die er zijn voor jou en de groep.

De cirkel gaat om 20:00 uur dicht, wat betekent dat er niemand meer bij kan. Op deze manier houden we de energie bij elkaar en creëren we een veilige omgeving. Je camera is dan ook aan, ook als je alleen wilt kijken en niet actief wilt meedoen.

Je hoeft je niet van tevoren op te geven. Als het goed voelt om die tijd samen te zijn en je hebt de tijd en rust om 1,5 uur samen te zijn, dan ben je van harte welkom.

In de cirkel is plaats genoeg voor iedereen en niemand is hoger of lager. We staan naast elkaar, zij aan zij. Dat maakt ons zo sterk. Tijdens sommige avonden organiseren we sharing cirkels, waarbij je de mogelijkheid hebt om jouw thema in te brengen. Dit kan iets zijn waar je mee zit of iets wat je doormaakt en graag wilt delen. We voelen samen wat er mag ontstaan en gedeeld wil worden. Daarom vragen we je om wat binnen de cirkel besproken wordt ook daar te laten. Geen namen te noemen achteraf en elkaar het vertrouwen te geven veilig te zijn. Het is al heel moedig als iemand durft te praten.

We zien buiten de cirkel prachtige verbindingen ontstaan tussen vrouwen die elkaar tijdens de vrouwencirkel hebben ontmoet en een klik hebben ervaren. Het is mooi om te zien hoe deze verbindingen zich ontwikkelen en groeien, en hoe vrouwen elkaar steunen en inspireren in hun persoonlijke en spirituele groei. Dit is waar de vrouwencirkel voor staat: het creëren van een veilige en liefdevolle ruimte waarin vrouwen zich met elkaar kunnen verbinden, hun ervaringen kunnen delen en van elkaar kunnen leren.

Heb jij leuke ideeën voor de online vrouwencirkel of wil je graag zelf een keer een cirkel faciliteren?

Voel jij een ja om je er vaker of ook achter de schermen mee te willen bouwen. Laat het ons weten, stuur ons gerust een berichtje via Shinanna.nl of via Facebook, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

We hopen je binnenkort te ontmoeten bij een van onze online vrouwencirkels.

Kosten

De kosten zijn 65,00 voor 1,5 uur aan huis (Almere). Buiten Almere € 0,50 extra per km.

Arrangementen

Ik neem alles voor je mee zoals tafel, handdoeken en lakens zodat je na de massage heerlijk kunt ontspannen.

Shinanna

Sisterhood in the Wood

Met veel enthousiasme delen wij onze Sisterhood in the Wood ervaring met jou. Op 1 mei 2023 starten we met onze maandelijkse real-life vrouwencirkel in de prachtige bossen en heide van Ermelo. Hier zul je een dag vol verbinding met jezelf, sisters en de natuur beleven. Daarna organiseren wij deze wandeling op elke 1e dag van de maand.

Onze vrouwencirkels zijn al een groot succes online, maar wij geloven dat een dag in de natuur met gelijkgestemde vrouwen nog krachtiger is. We gaan als groep vrouwen de bossen in om te verbinden met onszelf, elkaar en de natuur. We bezoeken leylijnen en krachtplekken, houden ceremonies, verbindingsrituelen en meditaties, maken kruidenbuidels, leren eten uit de natuur en nog veel meer. Elke maand zal er een ander thema zijn. Dat wordt aangevoeld wat er nodig is en wat de natuur ons brengt.

Met Sisterhood in the Wood willen we jou de mogelijkheid bieden om nieuwe sisters te ontmoeten en jezelf onder te dompelen in vrouwelijke energie en natuurverbinding. We hebben speciaal voor de  eerste van de maand gekozen zodat we elke maand het thema van die maand door kunnen laten werken tijdens die wandeling. Deze dag zal je energie geven voor de aankomende maand.

We starten om 10 uur ‘s ochtends in Ermelo en de dag duurt tot 16 uur met uitloop. Zorg voor de juiste kleding en schoeisel, een kleedje om op te zitten (ook als het nat is), stenen krachtvoorwerpen die je tijdens ceremonies wilt gebruiken en je eigen tussendoortjes en voldoende drinken. Bedenk dat we ook veel door het bos lopen en neem niet te veel en te zware spullen mee. Less is more, de natuur geeft ons alles wat we nodig hebben.

De investering voor deze dag is 80 euro. Maar als je met meerdere sisters tegelijk komt, hebben we een leuke groepskorting voor jullie. De plaatsen zijn beperkt, dus geef je snel op als je voelt dat dit iets voor jou is. En natuurlijk ben je ook welkom om met je eigen vrouwencirkel of vriendinnen groep te komen.

We kijken ernaar uit om samen met jou deze magische dag te beleven en deel uit te maken van onze Sisterhood in the Wood!

Kosten

Inwijdingen buiten Almere reken ik 0,50 eurocent brandstofprijs per km, exclusief de inwijdingskosten.

Arrangementen

De inwijdingen kunnen op afspraak gemaakt worden.

Shinanna

Rite of the Womb

Jarenlang, misschien zelfs wel eeuwenlang, is het dat vrouwen zijn onderdrukt. In onze baarmoeder zitten onze gevoelens en intuïties opgeslagen. Als deze verstopt is geraakt door angsten en pijn, hetzij door “seksueel” misbruik of medische ongemakken, kunnen wij minder voelen en staan wij niet in onze kracht
De rite of the womb, de inwijding van de baarmoeder, is een hele oude inwijding om de baarmoeder te bevrijden van al deze emoties. De inwijding is daarom ook zeer geschikt voor jonge meisjes die net zijn gaan menstrueren, of bij menstruatieklachten.
Ook als vrouwen geen baarmoeder meer dragen, is deze inwijding nog steeds zeer krachtig en zal je ook in dat stuk helpen met acceptatie of de opgeslagen pijn los te maken zodat jouw vrouwelijke energie weer vrijuit kan stromen. Tijdens het ritueel wordt ook meteen de vrouwenlijn uit jouw familie mee opgeschoond.
Het is daarom ook een prachtig moment om dit eventueel met dochter, moeder en grootmoeder samen te doen. De inwijdingen kunnen worden geboekt in groepsvorm of een op een of als familie.
Houd Facebook en website in de gaten als er inwijdingen zijn of neem contact op als jij dit zelf wilt ontvangen, hetzij alleen, in familie- of groepsverband.

Kosten

Inwijdingen buiten Almere reken ik 0,50 eurocent brandstofprijs per km, exclusief de inwijdingskosten.

Arrangementen

De inwijdingen kunnen op afspraak gemaakt worden.

Healing

Aura en Chakras

Chakras en aura healing gaan uit van de holistische mens als een uitgebreid energiesysteem. Het denken en voelen hebben invloed op dit systeem. Bij angst en negatieve gedachten vernauwt de aura en bij geluk en positiviteit breidt het uit.
De wijze waarop we in het leven staan, is dus van grote invloed op de toestand van onze aura en op de toestand van onze energiehuishouding, onze vitaliteit.
Via een aura en chakras healing kan ik invoelen waar je geestelijke pijn zit en waar die vandaan komt om vervolgens je energetische lichaam weer te helen zodat je je weer krachtig en energiek voelt.

  • Een uur lang behandeling

  • € 65,00 aan huis (Almere)

  • Buiten Almere € 0,50 extra per km

Helende Meditaties

Inzichten en helderheid.

Soms lopen we vast op bepaalde stukken in ons leven met onze gedachten hoe we over onszelf denken of bij het vinden van doelen in je leven. De geleide meditatie is afgestemd op datgene wat jij nodig hebt op dat moment.
Ze geven je inzichten en helderheid. Als jij vanuit jouw kinderjaren nog energetische pijnen bij je draagt, kunnen we deze door middel van meditaties je innerlijke kind ook de aandacht geven en helen in de meditaties.
Door het helen van je innerlijke kind kun je de blokkades die in je dagelijkse bestaan je meer vitaliteit, zelfvertrouwen, kracht en levensenergie geven.
Meditatie kan dus op vele vlakken worden ingezet waar jij in vastloopt zoals niet gezien worden, onzeker zijn, jezelf niks waard vinden…

Vitaliteit
Zelfvertrouwen
Kracht
Levensenergie

Learn more about us