Jou weer laten shine en glow…

Dat is mijn missie!

Shinanna biedt een ruim arrangement aan op het gebied van body en mind.

Je kunt je lichaam en geest niet van elkaar scheiden als het gaat om geestelijk en lichamelijk welzijn.

Pijn en ongemakken in het lichaam komen vaak voort uit energetische blokkades.

Via massages, rituelen en ceremonies- online trainingen, kan ik je helpen deze blokkades op te sporen en los te laten zodat de energie weer vrij kan stromen.

  • Kleiceremonie

  • Rite of the womb

  • Vrouwencirkels

View all out recent products

Shinanna

Kleiceremonie

Klei heeft een prachtige oerkracht.
Het komt diep uit de aarde en bevat helende vitaminen en mineralen welke enorm belangrijk zijn voor het lichaam, zoals magnesium, kalium en calcium. Magnesium zorgt ervoor dat het lichaam goed kan ontspannen.
Bij veel dieren in de natuur zie je die ook klei op hun huid smeren als er huidproblemen zijn. Wat kun je verwachten van een kleiceremonie? Eerst word je heerlijk ontspannen gemasseerd om de eerste laag van spanning uit het lichaam te verwijderen.
Daarna word je met klei ingesmeerd. De klei is vloeibaar wanneer het op het lichaam wordt gesmeerd en zal daarna opdrogen op de huid waardoor er een soort hard korstje om je heen ontstaat.
Dit proces laat je dus helemaal naar binnen keren. Wanneer je ingesmeerd bent in de klei, wikkel ik je in doeken en warme dekens waardoor je helemaal lekker in een heerlijke, warme cocon terechtkomt.
Ik zal je begeleiden met een afgestemde meditatie drum en klankschalen, speciaal voor jou, die je meenemen en je nog dieper naar jezelf brengen. Daarna blijf je nog heerlijk nagenieten van de inzichten die je hebt ontvangen.
Je wordt als het ware opnieuw geboren! Je komt dan uit de klei, wordt gewassen, of indien mogelijk, douche je alles van je af. Dit is een prachtig helend proces dat zowel lichaam en geest voedt en je weer terugbrengt naar jouw kern.
Wanneer de klei is verwijderd, masseer ik je nog in met een heerlijke olie en drinken we een kop thee om samen je reis na te bespreken.

Kosten

Dit hele ritueel duurt 3 uur. Prijs is op aanvraag.

Arrangementen

Dit is mogelijk in groepsverband en als een op een moment.

Shinanna

Vrouwencirkel

Al jaren organiseer ik vrouwencirkels met verschillende thema`s binnen het vrouw zijn. Vroeger verbonden vrouwen veel meer met elkaar dan nu. Zij kwamen in rode tenten waar zij bij elkaar kwamen en hun inwijdingen en vrouwen dingen werden besproken.
Verbinding tussen vrouwen is zo enorm belangrijk omdat we elkaar weer zien, voelen en aanhoren. Op deze manier kunnen we helen en delen en zelfs doelen stellen en/of inwijdingen ontvangen. De cirkels gaan gepaard met rituelen en meditaties, afgestemd op het thema.
Houd Facebook hiervoor in de gaten. Ze zijn soms live op Facebook, in besloten Facebookgroepen en op Youtube of worden georganiseerd op prachtige plekken in de natuur.

Kosten

De kosten zijn 65,00 voor 1,5 uur aan huis (Almere). Buiten Almere € 0,50 extra per km.

Arrangementen

Ik neem alles voor je mee zoals tafel, handdoeken en lakens zodat je na de massage heerlijk kunt ontspannen.

Shinanna

Rite of the Womb

Jarenlang, misschien zelfs wel eeuwenlang, is het dat vrouwen zijn onderdrukt. In onze baarmoeder zitten onze gevoelens en intuïties opgeslagen. Als deze verstopt is geraakt door angsten en pijn, hetzij door “seksueel” misbruik of medische ongemakken, kunnen wij minder voelen en staan wij niet in onze kracht
De rite of the womb, de inwijding van de baarmoeder, is een hele oude inwijding om de baarmoeder te bevrijden van al deze emoties. De inwijding is daarom ook zeer geschikt voor jonge meisjes die net zijn gaan menstrueren, of bij menstruatieklachten.
Ook als vrouwen geen baarmoeder meer dragen, is deze inwijding nog steeds zeer krachtig en zal je ook in dat stuk helpen met acceptatie of de opgeslagen pijn los te maken zodat jouw vrouwelijke energie weer vrijuit kan stromen. Tijdens het ritueel wordt ook meteen de vrouwenlijn uit jouw familie mee opgeschoond.
Het is daarom ook een prachtig moment om dit eventueel met dochter, moeder en grootmoeder samen te doen. De inwijdingen kunnen worden geboekt in groepsvorm of een op een of als familie.
Houd Facebook en website in de gaten als er inwijdingen zijn of neem contact op als jij dit zelf wilt ontvangen, hetzij alleen, in familie- of groepsverband.

Kosten

Inwijdingen buiten Almere reken ik 0,50 eurocent brandstofprijs per km, exclusief de inwijdingskosten.

Arrangementen

De inwijdingen kunnen op afspraak gemaakt worden.

Services

A Minimalist Interior Can Change Your Mood

Furniture Design

Duis ac arcu sit amet nibh vulputate semper sed ultrices felis. Ut posuere non lacus id laoreet. Mauris tellus massa, tempus quis elit accumsan, lobortis vestibulum sem.

Furniture Manufacture

Duis ac arcu sit amet nibh vulputate semper sed ultrices felis. Ut posuere non lacus id laoreet. Mauris tellus massa, tempus quis elit accumsan, lobortis vestibulum sem.

Interior Design

Duis ac arcu sit amet nibh vulputate semper sed ultrices felis. Ut posuere non lacus id laoreet. Mauris tellus massa, tempus quis elit accumsan, lobortis vestibulum sem.

House Staging

Duis ac arcu sit amet nibh vulputate semper sed ultrices felis. Ut posuere non lacus id laoreet. Mauris tellus massa, tempus quis elit accumsan, lobortis vestibulum sem.

Contact us today

Healing

Aura en Chakras

Chakras en aura healing gaan uit van de holistische mens als een uitgebreid energiesysteem. Het denken en voelen hebben invloed op dit systeem. Bij angst en negatieve gedachten vernauwt de aura en bij geluk en positiviteit breidt het uit.
De wijze waarop we in het leven staan, is dus van grote invloed op de toestand van onze aura en op de toestand van onze energiehuishouding, onze vitaliteit.
Via een aura en chakras healing kan ik invoelen waar je geestelijke pijn zit en waar die vandaan komt om vervolgens je energetische lichaam weer te helen zodat je je weer krachtig en energiek voelt.

  • Een uur lang behandeling

  • € 65,00 aan huis (Almere)

  • Buiten Almere € 0,50 extra per km

Helende Meditaties

Inzichten en helderheid.

Soms lopen we vast op bepaalde stukken in ons leven met onze gedachten hoe we over onszelf denken of bij het vinden van doelen in je leven. De geleide meditatie is afgestemd op datgene wat jij nodig hebt op dat moment.
Ze geven je inzichten en helderheid. Als jij vanuit jouw kinderjaren nog energetische pijnen bij je draagt, kunnen we deze door middel van meditaties je innerlijke kind ook de aandacht geven en helen in de meditaties.
Door het helen van je innerlijke kind kun je de blokkades die in je dagelijkse bestaan je meer vitaliteit, zelfvertrouwen, kracht en levensenergie geven.
Meditatie kan dus op vele vlakken worden ingezet waar jij in vastloopt zoals niet gezien worden, onzeker zijn, jezelf niks waard vinden…

Vitaliteit
Zelfvertrouwen
Kracht
Levensenergie

Learn more about us