Jou weer laten shine en glow…

Daarom zijn we hier.

Shinanna biedt een ruim arrangement aan op het gebied van body en mind.

Je kunt je lichaam en geest niet van elkaar scheiden als het gaat om geestelijk en lichamelijk welzijn.

Pijn en ongemakken in het lichaam komen vaak voort uit energetische blokkades.

Via massages, rituelen en ceremonies- online trainingen, kan ik je helpen deze blokkades op te sporen en los te laten zodat de energie weer vrij kan stromen.

  • Body Massages

  • Energetische Massages

  • Kleiceremonie

  • Aura Healing

View all out recent products

Shinanna

Body Massages

Massages werken heel erg helend op lichaam en ziel.

Als we erg in ons hoofd zitten, geschrokken of getraumatiseerd zijn, vliegen wij ons lichaam uit om de pijn niet hoeven te voelen op dat moment. En als je te lang in die situatie blijft hangen, kan het zo zijn dat je dus niet meer terug in jezelf komt. Je neemt geen goede beslissingen meer voor jezelf. Ook krijg je het vaak niet meer in handen en kan het zelfs als verloren en verlaten aanvoelen.

Je bent dan eigenlijk de regie over je leven kwijt.

Massages werken heel erg helend op lichaam en ziel. De ontspanning die het lichaam ervaart door aanraking en laten doorstromen van blokkades op pijnlijke spieren ontspannen de geest, zeker als dit ook nog eens wordt gedaan met bepaalde geuren die op dat moment worden afgestemd op jou.

Op deze manier maakt jouw geest weer contact met je lichaam door middel van massage.

Kosten

De kosten zijn 65,00 voor 1,5 uur aan huis (Almere). Buiten Almere € 0,50 extra per km.

Arrangementen

Ik neem alles voor je mee zoals tafel, handdoeken en lakens zodat je na de massage heerlijk kunt ontspannen.

Shinanna

Energetische Massages

Bij deze ontspanningsmassage masseer ik niet alleen het lichaam, maar raak ook bewust blokkades aan in je meridianen (dit zijn energiebanen in je lichaam).
Wij vergeten gebeurtenissen maar ons lichaam slaat ze op. trauma zit namelijk opgeslagen in ons onderbewustzijn en in ons celgeheugen en zo hebben ze dagelijks effect op ons leven en welzijn.
Als onverwerkte trauma’s niet worden opgeruimd slaan deze zich op in het lichaam. Door deze blokkades op te ruimen, kan de energie weer vrijuit stromen.
Ik kan je dan ook vertellen waar je energie opslaat (blokkades), welke emotie of pijn eronder zit en/of welke lichamelijke klachten hieruit voortkomen, zodat we daar ook aan kunnen gaan werken.
Vaak is het inzicht al genoeg, en wil de emotie alleen gehoord of gezien worden. Mocht er meer hulp bij nodig zijn, dan pakken we die meteen aan.

Kosten

De kosten zijn 65,00 voor 1,5 uur aan huis (Almere). Buiten Almere € 0,50 extra per km.

Arrangementen

Ik neem alles voor je mee zoals tafel, handdoeken en lakens zodat je na de massage heerlijk kunt ontspannen.

Shinanna

Kleiceremonie

Klei heeft een prachtige oerkracht.
Het komt diep uit de aarde en bevat helende vitaminen en mineralen welke enorm belangrijk zijn voor het lichaam, zoals magnesium, kalium en calcium. Magnesium zorgt ervoor dat het lichaam goed kan ontspannen.
Bij veel dieren in de natuur zie je die ook klei op hun huid smeren als er huidproblemen zijn. Wat kun je verwachten van een kleiceremonie? Eerst word je heerlijk ontspannen gemasseerd om de eerste laag van spanning uit het lichaam te verwijderen.
Daarna word je met klei ingesmeerd. De klei is vloeibaar wanneer het op het lichaam wordt gesmeerd en zal daarna opdrogen op de huid waardoor er een soort hard korstje om je heen ontstaat.
Dit proces laat je dus helemaal naar binnen keren. Wanneer je ingesmeerd bent in de klei, wikkel ik je in doeken en warme dekens waardoor je helemaal lekker in een heerlijke, warme cocon terechtkomt.
Ik zal je begeleiden met een afgestemde meditatie drum en klankschalen, speciaal voor jou, die je meenemen en je nog dieper naar jezelf brengen. Daarna blijf je nog heerlijk nagenieten van de inzichten die je hebt ontvangen.
Je wordt als het ware opnieuw geboren! Je komt dan uit de klei, wordt gewassen, of indien mogelijk, douche je alles van je af. Dit is een prachtig helend proces dat zowel lichaam en geest voedt en je weer terugbrengt naar jouw kern.
Wanneer de klei is verwijderd, masseer ik je nog in met een heerlijke olie en drinken we een kop thee om samen je reis na te bespreken.

Kosten

Dit hele ritueel duurt 3 uurPrijs is op aanvraag.

Arrangementen

Dit is mogelijk in groepsverband en als een op een moment.

Shinanna

Aura Healing

Aura en chakras healing gaan uit van de holistische mens als een uitgebreid energiesysteem. Het denken en voelen hebben invloed op dit systeem. Bij angst en negatieve gedachten vernauwt de aura en bij geluk en positiviteit breidt het uit.
De wijze waarop we in het leven staan, is dus van grote invloed op de toestand van onze aura en op de toestand van onze energiehuishouding, onze vitaliteit.
Via een aura en chakras healing kan ik invoelen waar je geestelijke pijn zit en waar die vandaan komt om vervolgens je energetische lichaam weer te helen zodat je je weer krachtig en energiek voelt.

Kosten

1 uur behandeling. Prijs is op aanvraag.

Arrangementen

Dit is mogelijk in groepsverband en als een op een moment.

Helende Meditaties

Inzichten en helderheid.

Soms lopen we vast op bepaalde stukken in ons leven met onze gedachten hoe we over onszelf denken of bij het vinden van doelen in je leven. De geleide meditatie is afgestemd op datgene wat jij nodig hebt op dat moment.
Ze geven je inzichten en helderheid. Als jij vanuit jouw kinderjaren nog energetische pijnen bij je draagt, kunnen we deze door middel van meditaties je innerlijke kind ook de aandacht geven en helen in de meditaties.
Door het helen van je innerlijke kind kun je de blokkades die in je dagelijkse bestaan je meer vitaliteit, zelfvertrouwen, kracht en levensenergie geven.
Meditatie kan dus op vele vlakken worden ingezet waar jij in vastloopt zoals niet gezien worden, onzeker zijn, jezelf niks waard vinden…

Vitaliteit
Zelfvertrouwen
Kracht
Levensenergie

Learn more about us